VOLLEY

VOLLEY

Razvoj kriptovaluta je sada vrlo značajan i čak je ušao u fazu u kojoj su mnoge tvrtke počele razvijati vlastitu blockchain tehnologiju. Očekuje se da će razvoj kriptovaluta biti značajniji u sljedećih nekoliko godina, zajedno sa sve većim prihvaćanjem kriptovaluta na globalnoj razini. Kako bi se pozdravio razvoj kriptovaluta, naravno, mora se osigurati pouzdana kripto platforma koja će korisnicima omogućiti razmjenu kripto valuta, ulaganje tokena, farmu i mnoge druge stvari. Razvoj vodeće kripto platforme zahtijeva iskusan tim i puno resursa. Međutim, prednost je u tome što programeri mogu pružiti kripto platformu koja može opsluživati mnoge korisničke transakcije i može se koristiti dulje vrijeme. Uz prisutnost ovakve kripto platforme, naravno,


Pojava VOLLEJA

VOLLEY je sve na jednom mjestu za decentralizirane financije, međulančane zamjene, uloge, zaradu i uzgoj prinosa izgrađen na blockchain tehnologiji. Ovdje korisnici mogu razmjenjivati tokene, tokene za uloge i farme, posuđivati tokene i mnoge druge stvari. Izgrađen na Ethereum arhitekturi, VOLLEY će biti platforma na jednom mjestu za korisnike koji žele ispuniti svoje različite kripto potrebe. Nema potrebe za korištenjem više platformi, korisnici samo trebaju koristiti VOLLEY za svoje različite potrebe. VOLLEY je dizajniran da bude sveobuhvatna platforma koja je prijateljska i može je koristiti svatko. Uz decentraliziranu osnovu, VOLLEY će moći postati kripto ekosustav visoke funkcionalnosti i potreban svima.

VOLLEY sučelje prilagođeno korisniku

Sučelje VOLLEY-a prilično je jednostavno za korisnike. Uz jednostavno sučelje, bit će dostupno svim korisnicima bez obzira na njihovo iskustvo, bili oni profesionalci ili početnici, moći će lako i brzo pristupiti raznim značajkama dostupnim na VOLLEY. Ne samo da je sučelje jednostavno za korištenje, izgled VOLLEY-a je također moderan i elegantan, tako da će korisnici moći udobno koristiti VOLLEY.

Značajke koje nudi VOLLEY

Biti pouzdana sveobuhvatna kripto platforma cilj je VOLLEY-a i stoga će VOLLEY pružiti razne značajke koje korisnici mogu lako koristiti sa svojih uređaja, na primjer, korisnici mogu brzo i sigurno zamijeniti svoje tokene putem swap platforme koju pruža VOLLEY. Ova platforma za razmjenu osmišljena je kao najbolje mjesto za razmjenu za korisnike koji žele sigurno i brzo zamijeniti svoje tokene za druge tokene. Ali ne samo zamjena, tu je i nekoliko drugih značajki VOLLEY-a:

Uzimanje: korisnici mogu sigurno uložiti svoje tokene na platformi za ulaganje VOLLEY . To će kasnije korisnicima omogućiti visoke nagrade.

Uzgajanje: korisnici mogu uzgajati žetone na VOLLEY sa svojim ulogom LP tokena. Što više LP tokena korisnik uloži, to će njegova nagrada biti veća.

Protokol posudbe: korisnici će moći brzo posuđivati ili posuđivati tokene putem VOLLEY-a. Ako korisnici žele posuditi, trebaju im kolaterali, a kasnije će zajmoprimac zaraditi kamatu na svoj zajam.

Upravljanje: korisnici mogu sudjelovati u VOLLEY-u tako da postanu dionici. Sa sustavom upravljanja korisnici mogu sudjelovati u glasovanju o raznim odlukama koje će donijeti VOLLEY

JA JESAM Token

VOLLEY je lansirao pomoćni token kako bi postao token na platformi. VOY je token koji će imati puno funkcionalnosti, posebno na VOLLEY platformi. Kasniji korisnici koji posjeduju VOY tokene imaju pravo moći koristiti te tokene za plaćanja ili uloge kako bi dobili dodatni prihod ili mnoge druge stvari. Plan je da VOLLEY planira distribuirati VOY tokene putem programa prodaje tokena koji korisnici mogu lako kupiti.

U sažetku

VOLLEY je platforma na jednom mjestu za decentralizirane financije, međulančane zamjene, uloge, zaradu i uzgoj prinosa na Ethereumu. Kao sve-u-jednom platforma, VOLLEY će pružiti mnoge značajke koje će pomoći kripto korisnicima da ispune svoje različite potrebe. Počevši od ulaganja, uzgoja, posuđivanja itd., to možete učiniti putem VOLLEY-a.

VOLLEY ima viziju da bude rješenje na jednom mjestu za različite kripto potrebe korisnika. S fokusom na razvoj platforme koja je sigurna i jednostavna za korištenje, VOLLEY će moći postati sve na jednom mjestu za potrebe mnogih kripto korisnika.


Spojiti

WEB STRANICA  ∣  TELEGRAM  ∣  TWITTER


Autor

Bitcointalk korisničko ime: Dusanlema

BitcoinTalk URL profil: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=3509535

Adresa novčanika: 0xb3B46D3de2E219fB0875a72243f3D0B8BDA651BE

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Life Crypto

ITSMYNE

ALFCOIN