ALFCOIN

ALFCOIN

Uzgoj prinosa postao je popularan način ostvarivanja pasivnog prihoda s kriptovalutom. A s nedavnim lansiranjem $ALF-a, sada je lakše nego ikad započeti. U ovom postu pokazat ćemo vam kako koristiti $ALF i stablecoine za farmu prinosa i pasivnu zaradu.

FeY73joacAErbM7.jpg

Što je Yield Farming?

Yield farming je proces zarađivanja kamata na vaša ulaganja u kriptovalute. Ulaganjem u imovinu koja donosi prinos, možete zaraditi pasivan prihod bez ikakvog rada. Uzgoj prinosa sjajan je način za povećanje vašeg bogatstva bez potrebe za ulaganjem ikakvog napora.

Fe9IesDaMAAr8ja.jpg

Kako radi?

Kako bi uskočili u naša 4 različita plana (trezora), investitori moraju zaključati iznos StableCoina i $ALF kolateral na određeni vremenski period. Prinosi će naravno varirati ovisno o trajanju zaključavanja tokena i količini zaključanog novca. Kada razdoblje završi, ulagači dobivaju svoj novac + prinos natrag, a mi spaljujemo 5% $ALF kolaterala u tom procesu. Ulagači mogu povući svoj novac prije kraja razdoblja zaključavanja bez kamata što rezultira 30% kazne od sustava.

FeY7PM6agAMRPdn.jpg

Zašto koristiti $ALF?

$ALF je nova platforma koja olakšava početak uzgoja prinosa. Uz $ALF možete zaraditi kamatu na svoju investiciju s malo ili nimalo truda. Sve što trebate učiniti je zaključati svoju imovinu na određeni vremenski period i zaradit ćete pasivni prihod bez ikakvog posla.

Fe9ITLkaYAYDnOf.jpg

Yield farming je izvrstan način zarade pasivnog prihoda s kriptovalutom. A s nedavnim lansiranjem $ALF-a, sada je lakše nego ikad započeti. Ako tražite jednostavan način da zaradite kamate na svoju investiciju, onda je vrijedno razmotriti $ALF.

 

Više informacija;

Web stranica:  https://www.alfcoin.net/

Discord:  https://discord.gg/T7Ux4rBkxX

Twitter:  https://twitter.com/Alfcoinofficial

Telegram:  https://t.me/AlfcoinCommunity

 

Autor

Bitcointalk korisničko ime: Dusanlema

BitcoinTalk URL profil: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=3509535

Adresa novčanika: 0xb3B46D3de2E219fB0875a72243f3D0B8BDA651BE

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Life Crypto

ITSMYNE