Aufin

Aufin

Automatizirani monetarni okviri podrazumijevaju zamjenu ručnih ciklusa mehaniziranim, što dovodi do lakših procesa. Umjesto da je ponovno biraju ručni, procesi skloni greškama, mehanizacija monetarnog ciklusa ubrzava sustave i oporavlja vaše vrijeme. DeFi crpi motivaciju iz blockchaina, inovacije koja stoji iza naprednog gotovinskog bitcoina, koji dopušta nekoliko elemenata da drže duplikat pozadine označene razmjenom, što znači da nije ograničen usamljenim, žarišnim izvorom. To je značajno s obzirom na to da jedinstveni okviri i ljudski čuvari mogu ograničiti brzinu i složenost razmjene, dok klijentima nude manje neposredno upravljanje gotovinom. DeFi je nepogrešiv u svjetlu činjenice da povećava korištenje blockchaina od osnovne razmjene vrijednosti do kompliciranijih slučajeva monetarne upotrebe.

 

O
Aufin protokolu je skraćena vrsta Automatic Financial, konvencije koja daje decentralizirani monetarni resurs koji nagrađuje klijente s podržanim popravljenim akumuliranim kamatama do 480.419,00% za početnu godinu. Aufin Protocol mijenja DeFi s Aufin Autostaking Protocolom koji prenosi najpametniji fiksni APY u poslovanju, rebazirajući nagrade kao što je sat, i osnovni okvir za zadržavanje kupnje koji razvija vaš portfelj u vašem novčaniku.

 

Benefit Token Holder
Aufin se usmjerio na razvoj DeFi-ja koji donosi prednosti i poticaj za držače Aufin tokena. Evo nekoliko prednosti za nositelje $AUN-a:
- U redu s Aufin osiguranjem — 5% svih troškova zamjene odlaže se u Aufin osiguranje koje podržava i podupire nagrade za označavanje držeći korak s solidnošću troškova i značajno smanjujući rizik povrata.
- Jednostavno i sigurno ulaganje — Aufin token općenito ostaje u vašem novčaniku tako da se ne mora truditi da bude stavljen pod kontrolu autsajdera ili koncentrirane moći. Trebali biste jednostavno kupiti i zadržati jer posljedično dobivate nagrade u vlastitom novčaniku kako ne bi bilo više zbrkanih procesa označavanja na bilo koji način.
- Prinos kamata s automatskim plaćanjima — Stvarno ne želite biti stresni zbog ponovnog ulaganja tokena. Kamata se plaća prirodno i akumulira u vašem novčaniku, obećavajući da nikada nećete propustiti ratu.
- Najistaknutiji fiksni APY — Aufin isplaćuje 480.419,00% u početnoj godini, što se može usporediti s bilo čim u DeFi polju do sada. Nakon početne godine cijena zajma pada tijekom jedne epohe.
- Brza plaćanja kamata — Aufin protokol plaća svakom posjedniku Aufin tokena svakih 10 minuta ili više puta svaki dan, što ga čini najbržom konvencijom za automatsku izgradnju u kripto.
- Auto Token Burn — Jedan od zapanjujućih elemenata Aufin protokola je programirani simbolički okvir potrošnje pod nazivom "The Aufin Fireplace" koji sprječava da protočni inventar poludi i postane neupravljiv. Kamin troši 2,5% od svih poslova na tržištu Aufin tokena i potpisuje se u sličnoj pojedinačnoj razmjeni.

Aufin osiguranje štiti vlasnike tako što:
- Izbjegava niz padova kroz solidnost troškova
- Postižući dugotrajnu upravljivost i budući razvoj Aufin protokola
- Izuzetno smanjujući rizik od
kvarova Adresa zaštite: 0x9Cb8d953d13A8D9CC867BfE0CF68e

Riznica Aufin Riznica
Aufin preuzima vitalnu ulogu u Aufin protokolu. Daje tri nevjerojatno osnovna kapaciteta za razvoj i upravljivost Aufina. Skladište može postati značajno u slučaju nečuvenog pada vrijednosti tokena $AUN ili neočekivane prilike za tamnog labuda. Pomaže u izlaganju priče kao poticaj za token $AUN. Depozitar daje subvencije za promicanje, razvojno hakiranje grupe ljudi Aufin. Skladište će se koristiti za subvencioniranje novih Aufinovih predmeta, administracija i zadataka koji će rasti i nuditi više koristi lokalnom području.
Adresa depozita: 0xec9aBe02586fE5CabF8700997e607d4B80516064

Aufin kamin
2,5% svih razmijenjenih $AUN spaljeno je u Aufin kaminu. Što se više $AUN-a razmjenjuje, više se stavlja u vatru čime se dimnjak puni, sve veći kroz neizbježno automatsko spajanje, smanjujući protok zaliha i održavajući Aufin protokol stabilnim. Druga prednost beskrajne potrošnje kružeće ponude je ta što se zbog svoje deflacijske ideje uspoređuje s višom vrijednošću svakog tokena $SAUN, u skladu s tim proširujući jedninu vrijednost.
Adresa dimnjaka: 0xf26f15B215570C5450f97b748Bbd71C9cc212a51

Aufin Auto-Liquidity
U redovitim intervalima, Aufin Auto-Liquidity će unijeti programiranu likvidnost na tržište. Na svaki zahtjev za trgovinu postoji naknada za procjenu od 4% koja se prirodno odlaže u Auto-LP novčanik i uključuje u pronicljivi sporazum naše konvencije je sustav koji spretno uzima polovicu iznosa AUN-a koji je odložen u novčanik i koji će posljedično kupiti BNB USD po sadašnjoj tržišnoj cijeni.

Aufin Auto-Liquidity će to učiniti kao sat dodajući sve više likvidnosti u skup koji će omogućiti vlasnicima tokena $AUN da učinkovito prodaju svoje tokene po bilo kojoj cijeni s gotovo nultim tržišnim skliznućem. Također će podržati praćenje ispravnosti konvencije kako bi se osiguralo da se APY održava tijekom cijelog postojanja Aufin protokola.
Adresa automatske likvidnosti: 0x85CD20D9Fb8f9d11Dc43C17cD399794eCE7b184E

Tokenomics
$AUN je BEP-20 token s fleksibilnom dionicom koja nagrađuje vlasnike koristeći pozitivnu jednadžbu rebaze.
- Programirani LP
4% troškova razmjene vraća se u likvidnost čime se jamči povećanje sigurnosti.
- Vrijednost bez rizika
5% troškova razmjene preusmjerava se na Aufin zaštitu koja podržava i podupire nagrade za označavanje dane pozitivnom rebazom.
- Depozitar
2,5% kupnji i 4,5% poslova ide izravno u depozitar koji podržava Aufin zaštitu.

 

Kupite vezu:  https://app.bogged.finance/bsc/swap?tokenIn=BNB&tokenOut=0xB7F3d845D693C930Fa0fA1c4d71bB6Ba40ab6af4

Web stranica:  https://aufinprotocol.com/
Bijela knjiga:  https://docs.aufinprotocol.com/
Telegram:  https://t.me/aufinbsc
Twitter:  https://twitter.com/ProtocolAufin
Medium:  https:// medium.com/@AufinProtocol
Reddit:  https://www.reddit.com/user/AufinProtocol/
Discord :  https://discord.gg/KyNcSPquNP
Bitcointalk:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=5393738.0


Bitcointalk korisničko ime: Daichi Kamada

BitcoinTalk URL profil: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=3191227

Telegram Korisničko ime: https://t.me/DaichiKamada

Adresa novčanika: 0xb3B46D3de2E219fB0875a72243f3D0B8BDA651BE

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Life Crypto

ITSMYNE

ALFCOIN