SEEDON

SEEDON

Pregled

Crowdfunding, prisutan u mnogim oblicima, u biti predstavlja veliki broj pojedinaca koji s malim iznosima kapitala pridonose podršci ideje ili projekta za novi ili postojeći posao. Crowdfunding predstavlja dobru alternativu za startupove koji pokušavaju prikupiti kapital na brz i učinkovit način, stvarajući nove poslovne i ekonomske prilike, ali ima neke nedostatke koji obično sprječavaju investitore da pridonose projektu. Najčešći problemi s crowdfundingom, među ostalim, su povjerenje, odabir prave platforme, realni ciljevi i rokovi, ispunjenje projekta te problemi s autorskim pravima ili intelektualnim vlasništvom. Potencijalno rješenje za ove bolne točke može se razviti uz pomoć blockchain tehnologije. SeedOn , cilj je riješiti ova ograničenja.

 

Što je SeedOn?

SeedOn pruža inovativni ekosustav kao novi pristup konvencionalnoj platformi za crowdfunding tako da promiče tri temeljne vrijednosti: povjerenje, transparentnost i cyber sigurnost. Fokus SeedOn-a je izgradnja platforme koja će minimizirati rizike ulaganja, uz pomoć Blockchaina i posvećenog tima koji će raditi u bliskoj suradnji s poduzetnicima na definiranju, procjeni i promicanju projekata.

 

Cilj SeedOn-a

Cilj mu je riješiti izazove i prijevare kada je u pitanju podupiranje ideje ili projekta koji predlaže nova startup ili postojeća tvrtka. Time se otklanja neizvjesnost i povećava svijest o tome kako poduzetnici troše kapital.

 

Prednosti SeedOn-a

  • Promicati sljedivost i transparentnost za sve dionike kako bi u svakom trenutku bili svjesni što se događa s novcem koji su uložili i kako ga troše poduzetnici
  • Svaki korak definiranja projekta bit će potpomognut od strane članova tima i pažljivo analiziran kako bi ciljevi svake faze bili jasni, eksplicitni, mjerljivi i ostvarivi.
  • Projekti koji ne ispunjavaju naše zahtjeve ili se prema poslovnom prijedlogu poduzetnika ne čine dovoljno vrijednima neće biti navedeni na platformi.
  • Prikupljeni kapital bit će podijeljen u faze i otključan poduzetnicima, kako se ciljevi budu dovršavali, kako bi se rizik sveo na najmanju moguću mjeru i smanjile šanse za povlačenje tepiha.
  • Za vlasnike projekata glavne prednosti bit će čuvanje intelektualnog vlasništva jer će samo registrirani ulagači koji će ispuniti NDA (ugovor o neotkrivanju podataka) kao dio procesa registracije, moći vidjeti sve pojedinosti određenog projekta kako bi se uklonili bilo kakva mogućnost curenja informacija o vašem projektu.
  • Izgradnja platforme koja promiče transparentnost i povjerenje privući će investitore tako da će ih potaknuti da preferiraju naše rješenje za ulaganja u odnosu na konkurenciju.

 

Značajke SeedOn-a

  • Proces provjere —  Platforma crowdfundinga imat će implementiran proces provjere kako bi se smanjio broj prevaranta koji imaju namjeru stvoriti projekt s jedinom svrhom prijevare investitora. Ovo možda neće u potpunosti ukloniti prijevare, ali će svakako pomoći u njihovom smanjenju. Početni korak procesa provjere provodit će se pomoću AI algoritma koji provjerava kršenja autorskih prava na projektu, a na kraju će čovjek ručno provjeravati detalje projekta.
  • Vidljivost —  Jasna vidljivost prikupljenog kapitala svake faze projekta, uz izvješća koja dolaze od izvršnog direktora startupa u unaprijed definiranom vremenskom okviru, prema trenutnoj fazi provedbe. Povijesnim podacima o kapitalu može se pristupiti u svakom trenutku za sve projekte financirane putem platforme, u obliku vremenske trake, svaka financirana faza uključujući sve specifične detalje sa stopom uspješnosti/neuspjeha za svaki cilj.
  • Privatnost podataka vlasnika projekta —  Osjetljivi podaci vlasnika projekta bit će dostupni samo dionicima platforme.
  • Upravljanje pitanja autorskih prava i krađe podataka -   platforma će javno pružaju vrlo kratak opis projekta za posjetitelje, naglašavajući samo glavne značajke, bez izlaganja detaljno karakteristike i faze implementacije. Zainteresirani investitori moći će vidjeti sve pojedinosti projekta tek nakon što se prijave na platformu. Prije registracije računa investitora, korisnik će morati ispuniti NDA (ugovor o neotkrivanju podataka), kako bi svi osjetljivi podaci određenog projekta bili zakonski zaštićeni. Bilo kakvo otkrivanje informacija je zabranjeno, a ako se prekrši, mogu se primijeniti kazne i pravne posljedice.
  • Vrednovanje —  Tim će ocijeniti projekt prema detaljima koje je dostavio njegov poduzetnik i radit će u bliskoj suradnji s vlasnikom projekta kako bi vrijednost projekta bila pravilno i točno procijenjena. Kao dio procesa procjene, analizirat će se i izvedivost projekta i dugoročni plan ulaganja. Ako projekt ima potencijal, ali je loše ocijenjen, bilo bi moguće više rundi skupnog financiranja.
  • Rug pulling —  Rješenje za izvlačenje tepiha uključuje implementaciju otpuštanja kapitala na temelju faze za startupove. Kako bi imao potpunu kontrolu nad prikupljenim kapitalom i ne dopustio vlasnicima projekata da prevare investitore, SeedOn će koristiti  Smart Contracts Escrow.
  • PR i marketing —  SeedOn će pružiti PR i marketinške prednosti novim startup projektima putem društvenih medija platforme kako bi se povećala svijest javnosti. To će startupima ponuditi početnu točku, jer na to neće morati trošiti novac od samog početka, tako da se proračun u početku može izdvojiti za razvoj tvrtke.
  • Namjenski tim za razvoj softvera —  Za tehnološke startupove, SeedOn također pruža mogućnost poduzetnicima da imaju koristi od iskusnih i autonomnih timova za istraživanje i razvoj. To će pomoći startupima da se usredotoče na razvoj poslovanja, brzo isporuče svoj prvi MVP ili stabilan softverski proizvod i postignu tržišnu izloženost i prodor što je brže moguće u ranim fazama, bez potrebe za izgradnjom tima softverskih inženjera od nule.

 

Zašto odabrati SeedOn?

● Transparentnost i vidljivost transakcija;
● Promiče povjerenje među investitorima i poduzetnicima;
● Brze, sigurne i sigurne transakcije izvršene na BSC-u;
● Vidljivost vaših ulaganja;
● Minimiziran rizik gubitka ulaganja i prijevare;
● Drastično smanjene šanse za povlačenjem tepiha

Kako SeedOn radi?

  1. Registracija — Vlasnik projekta će registrirati poduzetnički račun na kojem će dati detaljne osobne podatke zajedno s ID-om za postupak provjere.
  2. Provjera — Naš tim će provesti proces provjere kako bi se uvjerio da poduzetnik nema povijest prijevara.
  3. Podnošenje projekta — Nakon što se završi proces provjere i utvrdi autentičnost poduzetnika, počet će faza podnošenja projekta. To zahtijeva od poduzetnika da unese niz informacija u vezi sa svojom idejom projekta.
  4. Savjetovanje i provjera usklađenosti — Kao dio procesa crowdfundinga na platformi, tim konzultanata pregledat će pojedinosti projekta, provesti istraživanje tržišta i po potrebi će zahtijevati detaljnije informacije. Tim će raditi u bliskoj suradnji s poduzetnicima kako bi osigurao da su svi potrebni detalji za projekt definirani, te da su za projekt postavljeni jasni, prepoznatljivi i mjerljivi ciljevi.
  5. Crowdfunding — Nakon odobrenja projekta od strane osoblja, počet će faza crowdfundinga. Investitori će moći poduprijeti projekt ili fiat novcem ili kriptovalutom, ovisno o preferencijama.
  6. Provedba — Nakon što se zalog završi, poduzetnici će imati pristup sredstvima u fazama. Što znači da će im u početku pristup kapitalu biti dostupan samo u prvoj fazi. Nakon uspješnog završetka tekuće faze, sredstva za sljedeću fazu bit će puštena startupima.
  7. Komunikacija — Putem platforme poduzetnici organiziraju mjesečne, tromjesečne ili dvogodišnje ažurirane sastanke na kojima će ulagačima prezentirati napredak tvrtke u trenutnoj fazi. Stoga osigurajte način da investitori budu informirani i svjesni statusa tvrtke tijekom cijelog procesa kako biste osigurali da poduzetnici ili upravljački tim ne moraju trošiti vrijeme na smirivanje zainteresiranih dionika.

 

SEON novčić

SEON je domaća valuta SeedOn platforme. SeedOn-ova platforma također pruža mogućnost podupirateljima da ulažu ili podrže projekt u SEON tokene.

 

Korisnost SEON kovanice

  • S kojim se može trgovati s BNB-om, SEON pruža mogućnost investitorima da podupiru projekt koristeći SEON kao pouzdanu valutu, a poduzetnicima da povuku svoj kapital koji su uložili nositelji projekta.
  • Primjenjivost SEON-a za financijske transakcije uključuje sljedeće: ulaganje u startup ili podupiranje projekta, peer-to-peer (P2P tržište će osigurati mrežnu uslužnu platformu za vlasnike SEON-a, omogućavajući ulagačima da obavljaju transakcije u sigurnom okruženju bez rizika)
  • SeedOn platforma za razmjenu, koja će olakšati P2P razmjenu BNB-a sa SEON-om

 

Naziv tokena:  SeedOn

Token Ticker:  SEON

Ukupna ponuda:  60.000.000 SEON

Cijena:  0,015 dolara.

Decimale:  18

Adresa ugovora:  0x7672843C25c5ba11191dA8dA40C0881D7E77D9E0

Putokaz

2021 Q4 —  Početak planiranja i razvoja platforme, izgradnja zajednice, strateška partnerstva, ICO.

2022 Q1 — Upis na  burzu, testiranje MVP zajednice platforme, primanje i implementacija povratnih informacija zajednice, razvoj aplikacije, početak pridruživanja brokeru-trgovcu registriranom u FINRA/SEC.

2022 Q2 —  implementacija pametnih ugovora, beta testiranje platforme zajednice, povratne informacije zajednice, jedinstveni razvoj NFT-a za svaki uspješan projekt koji je u potpunosti završio faze implementacije, strateška partnerstva.

2022. Q3 —  Izdanje platforme V1, započnite postupke da postanete ovlašteni brokersko-trgovac registriran u FINRA/SEC. Usvojite IBM-ov hibridni blockchain za financijske aplikacije kako biste imali dopuštenje i konzorcij blockchain iteracije za veću kontrolu i skalabilnost. To će dovesti do veće transparentnosti zbog povećanog povjerenja ugrađenog u iteracije.

Zaključak

SeedOn će ulagačima omogućiti da biraju između izvedivih, profitabilnih projekata koji se uklapaju u opsežno tržište, promičući povjerenje i birajući projekte sa smanjenim rizikom ulaganja. Poduzetnici će imati koristi od okruženja u koje ulagači imaju povjerenja, čime će olakšati jednostavnu i učinkovitu kampanju skupnog financiranja. SeedOn ima za cilj izgraditi platformu koja će povezati ulagače s poduzetnicima, gdje se sva ulaganja obavljaju u pouzdanom okruženju. Stoga vlasnici projekata mogu početi raditi i graditi svoje startupe što je prije moguće, smanjujući stopu prijevara i povećavajući šanse za uspjeh.

 

Pročitajte više ovdje

Web stranica:  https://seedon.io/

Twitter:  https://twitter.com/seedonventure

Telegram:  https://t.me/SeedOnChat

Medij:  https://medium.com/seedonventure

 

Dokaz o autoru

Bitcointalk korisničko ime: Grizelle
BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2805073
Telegram Korisničko ime: @Grizelle3
Novčanik: 0x53064fc289a4e5ccb042832ab685196460feaf50

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Life Crypto

ITSMYNE

ALFCOIN